رضایت 100 درصدی بیماران از کیفیت و توزیع غذا در بیمارستان
به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز ، نتایج نظرسنجی کیفیت وتوزیع غذا که از بیماران در تیرماه بعمل آمده است توانست رضایت 100 درصدی بیماران را در پی داشته باشد . بنا به گفته های کارشناس تغذیه برای بالابردن کیفیت غذاهای بیمارستان وجلب رضایت بیشتر بیماران اقدامات مختلفی انجام شده که می توان بر به کارگیری نیروی آشپز ماهر ، تعمیر ، بازسازی ، نوسازی وتعویض تجهیزات آشپزخانه و بامنو غذایی متنوع وانتخابی نام برد .خانم عباسی ادامه داد نظرسنجی ها به صورت ماهیانه از بیماران انجام می گیرد تا بتوان از نواقص احتمالی آگاه شد وبه رفع آنها پرداخت ورضایت هرچه بیشتر بیماران را داشته باشیم .