بمناسبت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س)

برگزاری جلسه تجمیعی حلقه های صالحین بیمارستان

جلسه حلقه های صالحین بیمارستان با حضور حجت الاسلام داودی در سالن اجتماعات بیمارستان برگزار گردید .

به گزارش فرهنگی و روابط عمومی بیمارستان موقوفه گودرز ، بمناسبت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) جلسه ای با حضور پرسنل عضو بسیج جامعه پزشکی بیمارستان و با سخنرانی حجت الاسلام داودی با محوریت موضوع ازدواج در سالن اجتماعات این مرکز برگزار گردید . مسئول بسیج طلاب استان توجه به موضوع ازدواج را مهم برشمرد و بیان داشت برای ازدواجی خوب لازم است شرایطی را قبل از ازدواج مدنظر گرفت . حجت الاسلام داودی شرایط ازدواج را 14 مورد برشمرد که می توان به 1 با دیوانه ازدواج نکنید 2 با افراد کم عقل ازدواج نکنید 3 سعی کنید با افراد لبیب         ( عاقل تراز عاقل ) ازدواج کنید  4 توجه به اصالت خانوادگی 5 متدین باشند 6 دارای سلامت جسمی و روحی باشند اشاره نمود. سخنران برنامه همچنین از توجه ویژه اسلام به امر ازدواج اشاره و ادامه داد چنانچه به دستورات دین در این خصوص توجه می شد مشکلات کنونی وطلاق هایی که مشاهده می کنیم و تعدادشان هم کم نیست رخ نمی داد .

تاریخ خبر : 15 شهریور 1395